Despre mine

Despre mine

Atunci când promit ceva în numele Lui Dumnezeu, din acel moment îmi valorez viaţa mai puţin decât ruperea promisiunii în mod tendenţios sau premeditat pentru obţinerea unui avantaj pământesc. De aceea puteţi înţelege motivul principal pentru care vă puteţi baza pe mine că voi face tot ce îmi stă în putere să livrez un rezultat pozitiv în tot ce promit. Dacă dintr-un motiv sau altul nu am să reuşesc să duc până la capăt proiectul pornit, am să vă anunţ şi chiar cer ajutorul la timpul potrivit, fără teama pierderii de imagine politică. Tocmai pentru faptul că eu nu doresc să vin acasă pentru o carieră politică. Eu vin acasă pentru a aplica metodele pe care le-am experimentat în ţările dezvoltate unde am locuit şi muncit în ultimii 19 ani. 

Permiteţi-mi să vă aşez pe scurt povestea mea profesională pe această pagină. Pentru mai multe detalii despre viaţa mea profesională, cât şi spirituală am să vă rog să mă contactaţi personal şi am să vă ofer cât de multe detalii necesare.

Legat în mod direct cu candidatura mea, totul a început cu mulţi ani în urmă. Aproximativ 15 ani.
În anul 2006 m-am angajat la compania 1-a de pompieri din Ploieşti. Am apreciat atât de mult acel loc de muncă, încât am hotărât să rămân acolo până la pensionare şi să renunţ la gândul de a ajuta România să iasă din situaţia din ce în ce mai deprimantă.
În puţinii ani pe care I-am petrecut acolo, am trecut prin nenumărate momente de nelinişte, care mă aduceau înapoi la acelaşi gând. Eu trebuie să îmi ajut ţară. În final, situaţia creată de banca din America în 2008, a reuşit să mă convingă să renunţ la postul de vis şi să îmi urmez intuiţia. Situaţia respectivă a adus o micşorare semnificativă a salariilor noastre, în timp ce creditul de nevoi personale a devenit un credit pentru coşmaruri nedorite, printr-o mărire cu aproape 50%.
Am acceptat să merg în Anglia cu orice preţ şi să accept orice ofertă de muncă până am să reuşesc să schimb în ceea ce îmi doream, pentru a mă pregăti să ajut România.
Am devenit şofer de taxi şi pentru început am urât acest post. La momentul respectiv am considerat că acest loc de muncă, are să constituie o mare piedică pentru viitorul profesional pe care mi l-am propus. Ulterior am înţeles faptul că Dumnezeu nu greşeşte niciodată. AMIN
Am avut ocazia de a conversa într-un mediu foarte confortabil pentru clienţii mei, cu aproape 10 000 de oameni din toate categoriile şi clasele sociale. Foarte curând am înţeles că acel loc de muncă îmi oferă posibilitatea de a accesa cele mai importante informaţii de care aveam nevoie pentru a înţelege foarte bine ce funcţionează în aceste ţări şi mai important de atât, ce anume trebuie să evităm să copiem de la aceste ţări. Abia aştept să fiu provocat de cineva care să îmi reproşeze faptul că doresc să candidez ca şi Preşedinte al ţării noastre, cu meseria de taximetrist înscrisă pe CV-ul meu.

În final, am reuşit să obţin un loc la facultatea de mediu din Anglia şi de acolo au început să renască ideile creative pentru a ajuta întreaga planetă să devină mai verde şi mai sănătoasă. Am scris prima carte educaţională de copii şi deschis propria fundaţie, prin care să pot ajunge la cât mai mulţi oameni din lume.
Îmi doresc să ajungem la nivelul la care, a planta un copăcel şi o floare cu cei mici, să devină un obicei obligatoriu sau chiar o lege mondială.

Abia aştept să vă detaliez celelalte idei personale despre cum îmi imaginez să ajut acest pământ frumos, împreună cu toţi oamenii frumoşi. 

 

Vă mărturisesc faptul că viaţa aici în UK este de cel puţin 20 de ori mai liniştită, mai puţin stresantă, mai împlinită în general, decât viaţa din România. După o perioadă de timp am devenit cetăţean al acestei ţări şi sunt sigur că vă imaginaţi cât de bine îmi poate fi aici pentru următoarea perioadă rămasă din viaţă. NU POT DRAGI ROMÂNI, NU POT SĂ MĂ UIT LA ŞTIRI ŞI SĂ MAI AUD O ALTĂ VESTE PROASTĂ DESPRE ŢARA MEA IUBITĂ. NU POT DORMI, NU POT GÂNDI CĂ DUPĂ TOŢI ACEŞTI ANI ÎN CARE M-AM PREGĂTIT SĂ O AJUT, ACUM SĂ O ABANDONEZ PENTRU CĂ ÎMI ESTE MAI BINE AICI. Întrebaţi pe 90% dintre românii care au plecat din ţară. Fraţi şi surori români, inimile noastre bat tot româneşte. Ne doare când suntem întrebaţi "DE CE NU PLECAŢI ŞI ÎN PACE SĂ NE LĂSAŢI".
Nu îmi este ruşine să recunosc faptul că în acest moment în care scriu aceste rânduri, lăcrimez.
Cu acordul dumneavoastră dragi români, doresc să mă întorc şi să ajut.
Înţeleg faptul că nu mai există încredere în ţara noastră. Înţeleg că nu mai avem dorinţa sau capacitatea de a considera că putem câştiga. ALEG SĂ CRED, ALEG SĂ VĂ IUBESC.

Dragi români, am nevoie de dumneavoastră să îmi scrieţi, să doriţi să mă cunoaşteţi, pentru a înţelege de ce îmi doresc atât de mult să ajut ţara noastră să devină mult mai respectată. Adăugaţi idei noi pe website pe care doriţi să le dezbatem în această campanie. În final, dacă veţi considera că sunt acel candidat pe care doriţi să îl instalaţi la conducerea ţării, am să vă rog să printaţi un pliant electoral de pe website-ul meu, pe care să îl afişaţi doar în locurile legale din întreaga ţară, acolo unde vă aflaţi. Doar în acest mod vom putea să ne mândrim cu o adevărată campanie curată şi fără datorii care să ne creeze o gaură neagră în buzunare.

 

Dintre celor cărora le-am mărturisit că doresc să îmi dedic viaţa pentru a ajuta ţara noastră să îşi recapete RESPECTUL şi mai ales să devină un loc minunat în care să ne petrecem viaţa, am fost întâmpinat de acelaşi comentariu în proporţie de 90%:

 

„Jocurile sunt făcute în România” şi un om care îl aduce pe Dumnezeu în politică cu intenţii bune de a ajuta şi construi pe bază de sinceritate nu are NICI O ŞANSĂ de câştig.

Mi s-a spus că dacă nu mă pot alinia la un nivel de minciună sau furt în anumite cercuri, nu am ce căuta în acest domeniu.

 

Dragi fraţi şi surori, CHIAR AŞA SĂ FIE? E bine să întârziaţi cu o secundă înainte de a răspunde cu" DA" la această întrebare. Fără să realizaţi, e posibil să vă autocondamnati viitorul. Este ca şi cum aţi conştientiza că în România, doar una este filozofia: „Trăim pentru că e păcat să murim”

 Haideţi să fim pozitivi. Dumnezeu nu a creat un loc atât de minunat pentru că noi să trăim în tristeţe şi într-un stres conţinu.

În cazul în care nu doriţi ca eu să vă reprezint, NU ESTE NICI O PROBLEMĂ. Fraţi şi surori români, luptaţi dumneavoastră pentru un viitor mai bun al ţării noastre. Uniţi-vă, fiţi optimişti şi schimbaţi lucrurile care nu vă plac în România. Nu mai acceptaţi ceea ce vi se oferă doar pentru că vă consideraţi neputincioşi, slabi, fără putere. De ceva timp am învăţat de la câţiva oameni extraordinari care au trăit sau încă mai trăiesc pe acest pământ (Jim Ron, Stuart Wilde, Wayne Dyer, Tony Robbins, Leş Brown, John Maxwell etc. Dar mai ales de la ISUS Cristos), că cel mai important pentru oamenii de pe acest pământ este să cunoască în termeni cât mai exacţi, direcţia în care merg. Modul în care societatea actuală a fost manipulată psihologic pentru a consuma excesiv tot ce este mai nou şi mai scump, la care a contribuit şi progresul prea rapid tehnologic a adus majoritatea oamenilor de pe planetă la un nivel de confuzie total. Un fel de ceaţă mintală deasă ca o plasă, greu de străpuns.

Permiteţi-mi să folosesc toate aceste lecţii de viaţă şi să ofer tuturor românilor o soluţie prin care să se unească într-un scop comun şi în acest mod să REUŞIM. Sunt suficienţi 30 de ani, sunt sigur că şi dumneavoastră consideraţi la fel.

Ne-am pierdut identitatea şi am acceptat ideea că suntem prea slabi să mai ripostăm. La revoluţie ni s-a promis un vis frumos, care mai târziu s-a transformat într-un coşmar real. ROMÂNI dragi, fraţilor şi surorilor chiar trebuie să credem că se poate! Chiar se poate să ne recăpătăm respectul cuvenit. Trebuie să înţelegem că singura modalitate este printr-o unitate.

Nu prin violenţă, ci prin inteligenţă.

CV-ul pentru activitatile in desfasurare

 

·       Momentan studiez la facultatea de Ştiinţele Mediului din cadrul universităţii din Plymouth UK.

·       Conduc o fundaţie prin care încerc să ajut copiii din întreaga lume (în timp) să înveţe să planteze câte un copăcel şi o flore în fiecare primăvară pentru a învăţa să aibă grijă de planetă care o să le asigure cele necesare pentru viitor. Educarea copiilor în a învăţa să mulţumească sincer măcar odată pe an planetei pământ, prin folosirea unor idei ingenioase. O altă activitate inclusă în fundaţie, include încercarea de a ajuta comunitatea locală să îşi crească nivelul turistic, cât şi alte activităţi adiacente propuse pentru viitor.

·       Sunt autor de cărţi.

Până în prezent am scris o carte de copii „Scopul Comun al Tuturor Copiilor” care are ca scop educativ să educe copiii să planteze flori şi pomişori în fiecare an. Cartea a fost publicată pe Amazon în 5 limbi, iar în prezent mai sunt alte 9 traduceri în lucru şi care vor fi publicate în curând.

·       Deţin cetăţenie dublă, Romană şi Britanică.

·       Ca şi sursă de venit am păstrat acelaşi loc de muncă de taximetrist şi pe care îl desfăşor în timpul liber atunci când nu sunt la facultate sau la întâlniri pentru fundaţie.

 

 

Deviză personală: Dacă nu e împotriva naturii, nimic nu e imposibil de obţinut pentru oameni. Cândva zborul era considerat împotriva naturii, însă oamenii au găsit totuşi o soluţie alternativă.

Revin şi spun tuturor românilor: Se poate! Dacă ne dorim cu adevărat, se poate!

 

Orice român cunoaşte că buruienile vor încerca întotdeauna să preia controlul oricărei grădinii de trandafiri. Trebuie să acceptăm acest fapt şi să încercăm în permanenţă să apărăm valorile ţării noastre de buruieni ca; fraudă, corupţia, abuzul de putere, lipsa educaţiei minime, distrugerea mediului înconjurător pentru câştiguri financiare de moment şi alte cauze similare. Cu toţii ne-am săturat de situaţia politică actuală din România, iar acum a sosit timpul nostru de a REFACE ce a fost distrus şi CONSTRUI ce ne dorim cu toţii de atâta timp. Acum avem ocazia de a refuza să mai acceptăm oferta primită la revoluţie, care ne promitea un rezultat de vis în schimbul a câtorva ani de muncă sârguincioasă şi care s-au transformat într-un coşmar plin de muncă silnică şi o traiectorie de picaj în gol pentru economia ţării noastre.

Tocmai pentru faptul că eu nu doresc să vin acasă pentru o carieră politică. Eu vin sa facem treaba si sa ajutam Romania cu adevarat . Daca nu doriti sa va implicati fizic in campanie insa aveti posibilitatea de a ne ajuta financiar, am sa va rog sa apasati pe butonul de mai jos pentru a ne dona bani pe PAYPAL. Multumim 

urmează-mă pe reţelele de socializare

Tel:

004473885....

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon